Categories
Uncategorized

Vad betyder ordet vintage?

Ordet vintage kommer ursprungligen från latinet och betyder vinskör eller vintid och syftade från början på vin som var gjord på druvor från samma år. Under årens lopp har betydelsen utökats till att omfatta betydelsen äldre fin kvalitet eller årgång.

Det är precis vad begreppet vintage betyder och omfattar idag så mycket mer än bara vin. För vissa personer är det bara möbler, andra bara kläder och några ägnar hela sin livsstil till begreppet. Vill man vara helt tidsenligt och smälta in tillsammans med de kläder man bär finns det äkta löshår som ger ett naturligt resultat.

På så sätt kan man väldigt enkelt skapa det fantastiska utseende som man så länge önskat att lyfta fram hos sig själv. Med långt löshår som är väldigt naturligt går det lätt att skapa typiska frisyrer som var populära under exempelvis 60-talet. Det är bara fantasin som sätter gränser sådana gånger och det blir mycket enkelt att leva ut sin dröm.

Matcha den nya frisyren med vintagekläder som håller god kvalitet och lyfter fram den personlighet man har. Äldre fin kvalitet kan mycket väl stämma in på kläder som trots sin ålder kan se helt nya ut. Modernt, snyggt och klimatsmart!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *