Snygga hotell i Stockholm

Vi gillar allt som är unikt och lekfullt med en touch av gamla tider, så när vi hittar ett hotell som At Six Hotel (där vinylplattor och kassettband fortfarande uppskattas) och Scandic No 53 där det hänger en massa paraplyer på sänggaveln i olika lila nyanser, ja, då är vi glada! Hobo Hotell är vår största favorit eftersom det är ett sant vintage hotell som tar oss tillbaka i tiden med fantastisk design och skön stämning.

Om man vill ta en helg på hotell brukar det löna sig att leta efter rabatter med hotellpaket Stockholm. Det är alltid skönt att slippa betala fullt pris! Paket kan till exempel inkludera tre rätters middagar, rabatt om man stannar en extra natt eller en smart “sleep & eat” som innebär att man får 25% rabatt på sin bokning att spendera på hotellets utbud av mat och dryck. En sann win-win-situation för de har väldigt god mat på Hobo Hotell.

Kommer du ihåg de där gråa skrivbordslamporna med en hård knapp på toppen som man tryckte ner med ett hårt klick för att stänga av och på? Brunt läder, funkisplantor och till synes urtvättade färger, det är vad du kan vänta dig av interiören på Hobo. De har tagit det vanliga 70-talet och återintroducerat det med en konstnärlig tvist på ett väldigt, väldigt enkelt sätt, som gör att man inte kan göra annat än känna sig otroligt hemma. Även baren har en okomplicerad attityd med varmkorv på menyn. “Släpp ner håret och slappna av för guds skull.”