Inred ditt hem med vintagestil

Vintage är återigen på modet och att inreda sitt hem med filmaffischer är något som den medvetne gör just nu. Det finns inte några riktlinjer på om filmaffischerna ska vara svartvit eller i färg, här kan man blanda eller välja det man personligen gillar bäst. Sätt upp en bild på Freddie Mercury för att lyfta fram att det är musik som uppskattas eller en bild på Charlie Chaplin för hemmet som tycker om att skratta.

Är man inte så mycket för att sätta upp bilder på kända personer kan man använda sig av flera kända citat istället som också räknas som vintage idag. Ett citat som många känner igen är “Life is like a box of chocolates” från filmen Forrest Gump. Den som vill inreda med snygga affischer har mycket och välja mellan då det kommer till vintagestil.

Viktigast är att man väljer det som man själv uppskattar och tycker om, vilket kan vara lätt att hitta. Vintage syftar ju på saker som inte är modernt precis nu, utan som har några år på nacken. Välj din egen stil helt enkelt för att skapa ett så trivsamt hem som möjligt.