Fynda på loppis

Att gå på loppis är det inte allt för många som tänker att man kan göra. Men det är faktiskt väldigt mysigt att strosa runt på olika loppmarknader, och det går även att hitta riktigt bra fynd som man inte kan hitta någon annanstans. Nästa gång du ser att det ska vara en loppis någonstans så rekommenderar vi dig att åka dit. Du behöver inte köpa något – men det kan vara en kul aktivitet för hela familjen eller för vännerna.

Inte bara trasiga, gamla grejer

Alla loppisar är ju olika så, det går inte att döma alla utefter en. Om du har varit på en loppis som inte var någonting för dig så finns det inget som säger att nästa loppis är likadan. Det kanske är just på nästa loppis som du hittar en jättefin tavla, fint porslin eller en mjuk hoodie dam som bara har använts några få gånger.

Du kan också hitta grejer som du kan göra om. En kruka som du kan måla om, en skulptur som du ger nytt liv genom att spraya den med färg eller en lampskärm som passar perfekt till din lampa i köket. Det kan vara vad som helst och du hittar oftast aldrig samma saker på en loppis.

Det är ju det som är så kul med loppis – att det aldrig är samma utbud. Dessutom gör du en bra gärning för miljön genom att köpa begagnat istället för nytt. Så var öppen för att åka på loppis nästa gång du ser att det ska ske i närheten.