Hur hittar man de bästa vintagefynden?

Om du precis har börjat få upp ögonen för fördelarna med att handla vintage eller second hand, kanske du också känner dig aningen förvirrad över vart du ska börja och vilka möjligheter som du har vad gäller din nya klädstil eller stil på heminredning.

Men saken är den att det krävs bara att du har tålamod och inspiration när du är på jakt efter nya vintagefynd. Precis som när du bokar hotell inför konferens Kiruna eller letar efter en ny bil att använda till jobbet. Fundera på vad du vill fokusera på, om det behöver vara äkta vintage eller inte och även lite vad du har för mål med sökandet. Detta kommer att underlätta markant.

Använd onlinetjänster

Med onlinetjänster som till exempel Tradera, Ebay eller Vinted så är det idag enklare än någonsin att hitta fina vintagekläder att handla, samt andra saker till hemmet som säljs för ett riktigt bra pris.

Här kan du bjuda på auktioner eller köpa saker direkt från säljare i Sverige eller hela världen. En mycket praktisk plattform som gör det enkelt att hitta saker som du letar efter.

Ha tålamod

När man letar i second hand butiker förstår vi att det kan kännas lätt att ge upp. Det är mycket som du måste gå igenom och det är väldigt tidskrävande att hitta de riktiga guldklimparna. Så ha tålamod och besök aldrig en vintagebutik eller second hand om du har bråttom. Risken är då att du ger upp ganska snabbt eftersom det är mycket som måste bläddras igenom!