Kläder i vintagestil för cruisingar

Varje sommar är det flertalet cruisingar runt om i Sverige. Då ger sig människor ut på gatorna och tittar på vackra amerikanska bilar. Bilarna har ofta många år på nacken men är ändå otroligt välskött av dess ägare. Oavsett om man har en bil eller inte är det oftast en folkfest som man kan njuta av.

Det kan då vara extra roligt att klä sig i vintagestil, som matchar den bil som man får möjlighet att åka i. Matcha klädernas färger med bilens lack eller inredning. För tjejer innebär det ofta stora och väldigt färgglada klänningar och kjolar med mycket mönster. Killar kan använda sig av skinnväst och liknande.

Har man investerat i så fina vintagekläder kan det vara kul att göra ordning både hår och smink så att det passar rakt igenom. Se då till att ha bra belysning, stilrena taklampor kan erbjuda klart och tydligt ljus. Då ser man bra för att lägga en makeup som håller i många timmar och det är inte någon risk att hårstrån smiter ur frisyren. Allt som allt kan det bli en kväll man kommer att minnas i många år framåt, om man helt och fullt går in för en vintage stil.